Cuma, Mart 13, 2015

Asus ZenWatch kutu açılımı

Asus ZenWatch, Asus'un ilk akıllı saat denemesi. Pebble, Samsung Gear, Moto 360, LG G Watch R ve son olarak Apple Watch derken, piyasaya pek çok akıllı saat çıkmaya başladı. Ne yazık ki Türkiye'ye bunların çoğu gelmiyor, meraklıları yurt dışından getirmek zorunda kalıyor. Ama firmalar da bir noktada haklılar: Akıllı saatler tüketiciler tarafından kabul görecekler mi? Henüz ilk adımlarını atmaktalar ve bu sorunun cevabını vermek için biraz erken.



Neyse ki Apple, akıllı saat işine girdi. Hah! Apple hangi kategoriye girse o kategori canlanıyor da ondan böyle diyorum. Akıllı saat işine girmekte biraz geç kaldı ama, bunu da söylemek zorundayım! Apple Watch'ın pek çok özelliği, Android Wear ya da Samsung Gear saatleri kullananlar için haber değeri taşımıyor. Yine de, akıllı saatlerin popülerleşmesinde rolü büyük olacak gibi.

Asus ZenWatch da Android Wear işletim sistemli saatlerden biri. Sizin için incelemesini hazırlıyorum, bir-iki hafta içinde yayında olur inşallah. Bu arada bir "Asus ZenWatch Unboxing" yapayım dedim. Merak ettikleriniz bu yazının altına varsa yorum bırakabilirsiniz.









Asus ZenWatch incelemesi ve Android Wear programları, oyunları ve ipuçları yakında Mobil Yazılar'da olacak inşallah.

Hiç yorum yok:

İlginizi çekebilir: